Eerste behandeling

 
 

Voor de eerste keer bij Beauty & Relax Roermond?

Dan is mijn eerste vraag: komt u om te ontspannen of voor een huidverbetering?

Wilt u namelijk een gerichte en doeltreffende huidverbeteringsbehandeling? Dan is het aan te raden om bij de kennismakingsbehandeling de kinesiologische spiertest te boeken. Hieronder leg ik uit wat dit inhoudt.
Uiteraard mag u de spiertest ook boeken als u alleen voor ontspanning komt.

Wat is de kinesio-test?

Kinesiologische spiertest is een energie meting van het lichaam. Als er ergens een blokkade zit (huidprobleem) geeft het lichaam dit aan door ‘zwak’ te reageren. Met de spiertest gaan we kijken of we deze blokkade kunnen oplossen (sterk) dmv huidverzorgingsproducten.

Voor deze test gebruiken we een zogenaamde ‘testspier’. Dit kan elke spier zijn die in staat in een gewricht te blokkeren en ook weer los te laten. Bij Beauty & Relax Roermond gebruiken we de spier in het schoudergewricht.

Bij uw eerste behandeling gaan we kijken welke producten bij de huid passen dmv de spiertest. Neem ook vooral uw eigen gezichtsverzorgingsproducten mee zodat ik die mee kan testen.

De kennismakingsbehandeling bestaat uit:
– intake en huidanalyse
– reiniging
– peeling
– masker
– dagverzorging
– evt. make-up

Kosten:

Intake + spiertest: €15,-
Intake + kennismakingsbehandeling: €35,-
Intake + spiertest + kennismakingsbehandeling: €45,-

Actie: bij aankoop van het volledige stappenplan (reiniging, toner, serum/olie en dagverzorging) en een nieuwe afspraak, krijgt u de behandeling gratis.